• 1
  • 2
Vegissima Évindító Egészségtábor nőknek – fókuszban a súlykontroll
Sun Palace Fitness & Spa, 1036 Budapest, Nagyszombat u. 1.
2024. 02. 03 - 04. (Szo – V, 9:00 – 18:00)

A tábor NEM ottalvós, este mindenki hazamehet, a programok napközben 9-18h között lesznek!

Mi lenne, ha 2024 a TE éved lenne? Mi lenne, ha a listádon végre MAGADAT vennéd előre és aktívan tennél azért, hogy az új évben egészségesebb legyél, és jobban érezd magadat a bőrödben?

  • Mi lesz a fő témája egészségtábornak?
  • A program fókuszában a SÚLYKONTROLL áll, mert ez a legtipikusabb probléma, amellyel a nők küzdenek, korosztálytól függetlenül! Elméleti és gyakorlati szempontból is körül járjuk a témát és eszközöket adunk a kezetekbe a megoldáshoz!

  • Mit kapsz ettől a hétvégétől, mik lesznek a programok?
  • FITNESS: Köredzések, zsírégető gyakorlatok, alakformálás személyi edzőnkkel, Evelinával

ELMÉLET: szakmai előadások és kérdezz felelek dietetikusunkkal, Csillával, amelyekből megtudhatod, hogy miért hízunk el, melyek a tipikus diétahibák, mely okok állnak a hormonális típusú (hasi) elhízás mögött, s mit tehetünk, hogy végre változást érjünk el? Lesz szó fiatalkori elhízásról, szülés körüli, ill. menopauza/pre-menopauza kapcsán felmerülő hízásról és a makacs zsírpárnákról, amelyektől olyan nehéz (de NEM lehetetlen!) megszabadulni...

INTERAKTÍV WORKSHOPOK: Kingával és Gittával, sport motiváció fenntartása és egészséges táplálkozás, sporttáplálkozás a hétköznapokban

SPA & WELLNESS: szauna szeánsz szaunamester vezetésével & aquafitness: különleges vizes program

✅️ GASZTRO: finom szezonális, fitt növényi alapú ebéd a Stelázsi étteremben A 2 napos táborban olyan eméleti és gyakorlati tudást kaptok, amelynek birtokában elindulhattok az úton egy egészségesebb, tudatosabb önmagatok felé! Fontos megértésre juthattok a testetek működésével kapcsolatban, és elkezdhettek kialakítani ÚJ, egészséges szokásokat, életmódot!

✅️ De a lényeg ezután jön csak! A tábor résztvevőinek létrehozunk egy támogató, zárt FB csoportot, amelyben egészen nyárig (!!) segítünk benneteket céljaitok elérésében!

Teljes ár: 77.990,-Ft

Az ár MINDEN költséget tartalmaz az oktatásokon, wellness programokon való részvételt, mindkét nap szezonális vegán ebédet a Stelázsi étteremben.

30 ezer Ft-ot kérünk szépen előre foglalóként (ezzel tudod helyedet biztosítani a táborra), a fennmaradó összeget a tábor előtt néhány nappal fogjuk rendezni!

Regisztráció:

Klikk ide