• SZAUNASZEÁNSZOK® A HOLIDAY BEACH BUDAPESTBEN

  SZAUNASZEÁNSZOK® A HOLIDAY BEACH BUDAPESTBEN

 • Szaunaszeánszok® az Aquawordlben

  Szaunaszeánszok® az Aquawordlben

 • 1
 • 2
 • 3

SzaunaSzeánsz® - „a szaunázás élménnyé válik”

szauna szeansz a szaunazas elmennye valik logo

A SzaunaSzeánsz® kifejezés és logó a Magyar Szabadalmi Hivatalban védjegyeztetve van 200 779 lajstromszámon.
Védjegybitorlást követ el, aki jogosulatlanul használja.

Kapcsolatfelvételt védjegy használattal, jogosultságokkal az e-mail címre várjuk. Cégadatok, cégtörténet lentebb olvasható (klikk a lenyíló fülekre).

 

 

Az információk tulajdonjoga

Védjegy tulajdonosa: Ruszkabányai Gitta
Védjegyhasználati engedmény: SpaDium Kft. részére.
Kijelentjük, hogy Ruszkabányai Gitta és SpaDium Kft. birtokolja a weboldalunkon található információkat. Minden online és offline plakátjaink és a www.szauna-szeansz.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a tőlünk származó képek és információk cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése, felhasználása is csak a tulajdonos engedélyével történhet. Ez vonatkozik a SpaDium Kft. által szervezett rendezvényeken készült fotókra és minden képi és hang anyagra. Bármilyen megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bíróság úton is érvényesítjük. Az adatvédelmi nyilatkozatunk érvényes minden olyan eseményre, mely a SpaDium Kft., SzaunaSzeánsz®-al kapcsolatos.

Mi a SzaunaSzeánsz®?

A SZAUNASZEÁNSZ® A JÓ HANGULAT ÉS KÖZÉRZET SZELLEMÉT IDÉZI MEG A SZAUNÁBAN.

Vadász Júlia, szaunamester: a jó hangulat és közérzet felelőseEgy rituálé, amely elsősorban a fizikai, mentális és érzelmi stresszoldást szolgálja. Ember központúsága révén, öngyógyító mechanizmusokat is elindít. Az egészségmegőrzésen kívül a cél elsősorban, hogy a szeánszok ideje alatt és után a vendég jól érezze magát, kellemes szaunaélményt tudjunk nyújtani. A szeánszok befejezésekor "lebegő, megkönnyebbült" érzéssel mosolyogva távozzanak. A szeánszokon társaságra is lelünk, a szaunamester segítségével, amennyiben erre nyitottak vagyunk.

Hangsúlyozandó, hogy a szeánszokon a fizikai - vérkeringést, érfalak rugalmasságát, endorfin hormont fokozó, méregtelenítő, lazító stb. hatásokon kívül - jelentős a mentális, emocionális ráhatás is a résztvevőkre illetve a bőrápolás is. Mivel minden vendég individuum lény, azaz különbözőek vagyunk, ezért az emocionális és mentális hatása is különböző mértékű. A lelki hatást a vendégek egy része felismeri és vissza is jelzi.

Mi történik a szeánszok ideje alatt?

Vadász Júlia, szaunamester megmozgatja a légrétegeket és a gyöngyöző izzadságcseppeketSzaunamester által vezetett 15 perces program, amelyről bárki kijöhet, ha úgy érzi elég volt számára. A szeánszok ideje alatt a szaunamester végig azon dolgozik, hogy a szaunában egyébként minden esetben meglévő légrétegződést összekeverje. Ezt szaunazászlója és ventiláló törölközője segítségével végzi. Emiatt a vendégek melegebbnek is érzik a szaunát a megszokotthoz képest. A szeánszok ideje alatt végzett illóolajos ráöntésekkel fokozzuk a vendégek hőérzetét, ezáltal az izzadást és a méregtelenítést. A különböző illóolajok jótékony hatásán kívül a hirtelen keletkezett forró párával történő játék, amely a vendégeknek különleges libabőrödző élményt és jelentős segítséget nyújt az endorfin termelésben és ezáltal a stresszoldásban.

A szeánszok hatásmechanizmusától függetlenül, különböző stílusban tartjuk a szeánszokat. A stresszoldást, vitalizálást akár ütemesebb zenére is élvezhetjük egy vidám beszélgetés közepette vagy akár szótlanul végigülve, önmagunkba merülve. Kinek, mire van éppen szüksége.

Egymást követő szeánszokon komplett testkezelésben is részesülnek a résztvevők. Know how-nk szerint minden esetben aklimatizációval kezdünk, majd bőrradírozás, azt követően hidratálás és végül a bőr pórus zárása következik. Kizárólag természetes illetve saját márkás speciális alapanyagokkal ápoljuk vendégeink bőrét. Minden résztvevő saját maga kezeli a bőrét a szeánszok ideje alatt. A végeredmény minden esetben ápolt, puha, egészséges bőr.

Mi a különbség a SzaunaSzeánszok® és a felöntések között?

Belley Attila szaunamester most az ókori Egyiptomot hozta a szaunábaBár mind a két szolgáltatásnál meleg is, és szaunamester is van, mégis nagy különbség lehet. 

A SzaunaSzeánsz® szaunamesterei vendég központúak. Minden esetben figyelik és alkalmazkodnak a vendégek hő és hangulati igényeihez. Tájékoztatni kötelesek a vendégeket az adott szeánsz alapvető tudnivalóiról, szabályairól. Szaunamestereink célja a kellemes, pihentető szauna élmény. Függetlenül a relaxáló vagy bohókás szeánszainktól.
Minden esetben fürdőruha nélkül, lepedőben vagy szaunaszoknyában, szauna ruhában lehet rajta részt venni. Az intimitásra, kultúráltságra kellően ügyelünk. Szaunamesterünk soha nem erőltethet semmit, viszont fürdőruhában nem engedheti be a vendéget.

A szaunák, amelyben a szeánszok megrendezésre kerülnek átlagosan 85-95 °C között mozognak.
Kialakult törzsvendégeink körében illetve erre igényt tartó közönségnek extrém forróságot is tudunk nyújtani, a határokat mindig figyelembe véve! (Égési sérülést, azaz 1-3 napon át megmaradó bőrpírt, senki nem szerezhet!)

Szeánszaink minden esetben tudatosan felépítettek. Fontosnak tartjuk szaunától függően a megfelelő levegőztetést, azaz az oxygen ellátást a vendégeink számára. A legtöbb zárt térben található szaunában a szeánszoknál a tanult módszer szerint, szellőztetnie kell a szaunamesternek.
A szaunamester minden szeánszon végig bent tartózkodik a vendégekkel, nem hagyja el a szaunát.

Filozófiánk része, a természetes illóolajok és kozmetikumok használata. Általunk készített élelmiszer alapanyagokból vagy speciális professzionális készítményekkel történnek a testkezelések szeánszainkon.

Bármilyen SzaunaSzeánsz® név alatt meghirdetett negatív élményszerzés esetén kérjük, jelezzék felénk az -ra. Köszönjük.

Cégadatok

Teljes cégnév: SpaDium Oktató és Szolgáltató Kft.
Rövidített cégnév: SpaDium Kft.

Címünk: 1143 Budapest, Ilka u. 9.
Adószám: 23044166-2-42

Tel.: 06 1 237-06-09 (10:00 - 17:00)
E-mail: 

SzaunaSzeánsz® védjegy oltalmi lajstromszám: 200 779
Védjegy oltalmi idő kezdete: 2010.02.03.

Cégtörténet

2007-2009.

 • A védjegy tulajdonos, Ruszkabányai Gitta kidolgozza a Szaunamesterek kézikönyvét©, szakemberek segítségével és bevonásával.
 • Szaunaetikett© 13 pontjának megfogalmazása, mint ez új fogalom elindítása.

2009.

 • A Debreceni Aquaticum alagsori szaunájában elindítja a szeánszokat és minden törekvésével azon van, hogy minél több helyen megjelenjen.

2010.

2011-2014.

 • A megfelelő méretű szaunákkal, szaunavilággal rendelkező magyar fürdőkben elindulnak a szeánszok.
 • A hazai fürdők, egyre nagyobb szaunák építését kérik e szolgáltatás megvalósításához.
 • A SzaunaSzeánsz®, mint fogalom beépül a köztudatba.

2015.

 • Új távlatok, nagyobb tervek….
 • A SzaunaSzeánsz® névhasználat szigorítása.
 • A módosult felnőttképzési tv.-nek megfelelően, újra minősíttetésre került a WSZFI a felnőttképző intézet.

 

szauna diagram