• 1

Szauna szeánszaink rövid ismertetői

SZAUNASZEÁNSZAINK®
1. Csokoládés szeánsz 8. Mézes szeánsz
2. Illóolajos szeánsz 9. Mézes-olajos szeánsz
3. Vitamin nektár – frissítő aromás szeánsz 10. Orosz szeánsz
4. Gyümölcsös vitaminos szeánsz 11. Jeges szeánsz
5. Sörös szeánsz 12. Dianás szeánsz
6. Kamillás inhaláló szeánsz 13. "Ruszkaja banja" szeánsz
7. Sós szeánsz

Az itt látható Szaunaszeánszaink® az alap programjaink. Ezen kívül még számtalan szeánsszal várjuk kedves vendégeinket. Megemlítenénk a Mézes mentás csokládé szeánszunkat vagy a Fehér-, és Fekete tőzeges mézes szeánszunkat, a Nyírfarügykivonatos mézes szeánszunkat illetve a Zenélő tálak szeánszunkat, amelyet alacsony hőmérsékletű szaunában kifejezetten relaxációs programnak javasolunk tibeti hangtál megszólaltatásával egybekötve.

Jöjjön el hozzánk, várjuk az Aquaworld szaunavilágában. Engedje magát kényeztetni, feltöltődni.

1. Csokoládés szeánsz

csokis_nA többi szeánsszal ellentétben itt nem finn szaunakabinban, hanem 45 °C-os gőzkabinban zajlik a program. A vendégek csokoládékrémet kennek a testükre, amely a melegben és a magas páratartalom hatására lassan elolvad és felszívódik a bőrükön. Finom illata mellett igen kellemes érzést kelt a bőrön. A csokoládéban található kakaóvaj magas antioxidáns tartalma miatt kiváló bőröregedés gátló. Látványosan javítja a fáradt és igénybe vett bőr minőségét. Regenerálja, az antioxidánsoknak és a vitaminoknak köszönhetően pedig puhítja, ápolja a bőrt. Magas telítetlen zsírsavtartalma révén az egyik legjobb növényi ápoló a zsír- vagy vízhiányos bőr számára.

vissza fel ^

2. Illóolajos szeánsz

aromas-negyzetesVízbe kevert 100% tisztaságú illóolajat oszlat szét a szaunamester a kályhán. Az aromás forró levegő jótékony hatású a pszichére és légúti betegségekre vagy megelőzésükre is kiválóan alkalmasak. A különböző aromákkal változatossá lehet varázsolni a szeánszokat. Ezt a programot elsősorban „bemelegítésre” használjuk, mégis intenzívebb mint a hagyományos szaunázási forma. Az aromás szaunázás – a szauna kiváló stresszoldó hatása mellett – segít a hangulat javításában.

vissza fel ^

3. Vitamin nektár – frissítő aromás szeánsz

Különleges éterikus illóolajok keverékéből elegyített vizet oszlat szét a szaunamester a kályhán. Természetesen itt sem maradhat el a személyre szabott ventiláció, amely katartikus élményt nyújt a szaunázást kedvelőinek. A szaunamester a szeánsz végén hűtött juice-zal kínálja vendégeit, mely frissítő hatása mellett kiváló vitamin és kálium pótló.

vissza fel ^

4. Gyümölcsös vitaminos szeánsz

gyumolcsok n1Az aromás szeánszhoz hasonlóan 100% tisztaságú illóolajjal elegyített vizet oszlat szét a szaunamester a kályhán. A szaunamester a kellemes illatú forró levegő cirkulációjával kényezteti a bent ülőket. A ceremónia végén felszeletelt hűtött gyümölccsel kínálja vendégeit, amely amellett, hogy igen frissítően hat, valódi „vitaminbomba”. A vitaminok és egyéb ásványi anyagok szaunázást követően sokkal intenzívebben szívódnak fel.

vissza fel ^

5. Sörös szeánsz

A férfiak körében igen közkedvelt, bár nem a vendégek hasában, hanem a szauna forró levegőjével keveredik a sör finom illata. A szaunamester sörrel elegyített vizet locsol a szaunakályhára, így kellemes maláta- és árpaillat járja át a szaunakabint, miközben „sivatagi szélhez” hasonló forró levegővel hevíti a vendégeket. A sörös párán keresztül a sörben lévő B-vitamin a kitágult pórusokon keresztül könnyen szívódik.

vissza fel ^

6. Kamillás inhaláló szeánsz

kamilla-negyzetesTömény kakukkfüves kamillafőzetet oszlat szét folyamatosan a szaunamester a szaunakályhán. Az így felszabaduló gőzt keveri szaunazászlójával a vendégek előtt illetve körül. E módszernek köszönhetően a vendégeknek aktív inhalálásra van lehetőségük, miközben növekszik a hőérzetük, ezzel segítve elő a verejtékezést. Megfázásos időszakban, légúti betegségek, meghűlések idején kiváló szaunázási forma. Megelőzésre illetve utógondozásra kitűnő. Azon kívül, hogy a szaunamester jól megizzasztja a bent ülőket, a kamilla gyulladáscsökkentő, a kakukkfű pedig a hörgőkre gyakorolt nyugtató hatásával csillapíthatja az esetleges tüneteket.

Tájékoztató: fertőző betegséggel illetve lázasan nem javasolt szaunázni.

vissza fel ^

7. Sós szeánsz

Aktív bőrápoló programjaink közé tartozik.

Rövid előizzadást követően – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által kiosztott finomított tengeri sóval dörzsölik be. A tengeri sót természetes testradírként használva megszabadulnak a megduzzadt és elhalt hámsejtektől, ezáltal bőrük feszesebbé válik. A sóval sokkal aktívabbá tesszük verejtékmirigyeinket is, ezzel is fokozva a méregtelenítést. Rengeteg nyomelem és ásványi anyag található benne, amely a kitágult pórusokon keresztül könnyedén szívódik fel bőrünkbe. A mézes szeánsszal kombinálva fejti ki valódi hatását. Újjávarázsolja, feszesíti a bőrt, csökkenti a cellulitisz tüneteit.

vissza fel ^

8. Mézes szeánsz

mezesA sós szeánszhoz hasonlóan rövid előizzadást követően – a vendégek verejtéktől nedves bőrüket – a szaunamester által csurgatott virágmézzel kenik be. A meleg hatására a méz cseppfolyóssá válik, a kitágult pórusokon keresztül gyorsan szívódik. Elősegíti a bőr anyagcseréjét, hatásos bőrszennyeződések, pattanások, kisebb hegek ellen. Hidratálja, táplálja és nyugtatja a bőrt. A szeánszok végére felüdült, kellemes tapintású, puha bőrrel távoznak a vendégek, arról nem is beszélve, hogy kellemes virágméz illatúan.

vissza fel ^

9. Mézes-olajos szeánsz

A sós szeánszt követően tartjuk e programot. Rövid előizzadást követően lágy textúrájú virágmézzel kevert olívaolajjal kenik be magukat a vendégek. Nagyon kellemes, felüdítő érzés, főleg ahogyan az olajos méz szépen lassan olvad rá testünkre és a szaunamester forró levegővel igyekszik megborzongatni a bent ülőket. A kitágult pórusokon keresztül mélyen és gyorsan szívódik e természetes hidratálóanyag. A virágméz fertőtlenít és nyugtatja a bőrt. Az olaj táplálja és igen jótékony hatású a száraz bőrre.

vissza fel ^

10. Orosz szeánsz

Nagy mennyiségű aromás hideg víz szétoszlatásával a szaunakályhán, igen intenzív forró levegőt teremt a szaunamester. Szaunazászlója segítségével a vendégek körül megkavarja a levegőt. Erős verejtékezésre, hátborzongásra és felhevülésre számíthatnak a résztvevők.

vissza fel ^

11. Jeges szeánsz

jeg

 

A kedvelt programok közé tartozik. A jég kályhára való felhordásával kitűnő forróságot lehet elérni a kabinban. Többek között látványa gyönyörködtető és a kiosztott jég darabokkal való játék is felüdítő. Felpezsdítő érzés ahogy a forró levegővel játszik a szaunamester és a hideg futkos a vendégek hátán. A szeánsz végén jeges vizű nyakon öntés is jár a résztvevőknek.

A szaunázás igazi élményét itt intenzíven lehet átélni.

vissza fel ^

12. Dianás szeánsz

Titkos receptúra alapján kevert illóolaj segítségével illatosítja a szaunát a szaunamester a ráöntésekkel, ezáltal hevítve a szauna terét is. A hátborzongásról, azaz libabőrözésről szaunazászlójával illetve törölközőjével gondoskodik, amellyel folyamatosan kavarja a forró levegőt a szaunázók körül.

Lehűtést követően mindenkinek a régi idők szép emlékét visszaidézve és immár 100 éves múltra visszatekintő eredeti magyar Dianás cukorkával kedveskedünk, csokoládés illetve natúr kiszerelésben.

Vércukor szintünket megemeli, így frissít. A leheletnyi sósborszesznek köszönhetően pedig kedélyállapotunknak is kedvezhet.

vissza fel ^

13. "Ruszkaja banja" szeánsz

Az oroszországi gyakorlatnak megfelelően e személyre szabott programunk 80 °C szaunában, magasabb páratartalomban tartjuk. A 15-20 percből álló szeánszunkat kizárólag az Aquaworld szaunavilágában tudják élvezni egyedülállóan Magyarországon. A szaunamester mézzel dörzsöli be a vendéget és nyírfavessző segítségével fertőtleníti, frissíti a bőrt. Kiváló bőrápoló és pihentető kikapcsolódás.

vissza fel ^

Share

AJÁNDÉKUTALVÁNY

ajandekutalvany

Lepje meg barátját, ismerősét, rokonát egy SzaunaSzeánsz® ajándékutalvánnyal!

tovább

MIÉRT?

Miért üljek be egy szauna szeánszra?

avagy mondja már meg valaki miért szeretik annyira a szaunaszeánszokat? :)

tovább

Szauna Szeánsz® Oscar

oscar-logo


Amennyiben kérdés merülne fel a 6. SzaunaSzeánsz® Oscarral kapcsolatban:

Tel.: 06 1 612-20-77

tovább