• 1

KERESIK AZ ORSZÁG LEGJOBB SZAUNAMESTERÉT

Közzétéve .

Idén már negyedik alkalommal startolt el a Szauna Szeánsz® Oscar, amelyben az ország legjobb szaunamesterei versenyeznek egymással. A mórahalmi elődöntőn jártunk, ahol az avokádós bőrtápláló szeánszot próbáltuk ki.

Szauna Szeánsz® Oscar Mórahalmon

Közzétéve .

Turizmus Panoráma Bulletin 2012.08.21. 18:00

A III. Szauna Szeánsz® Oscar kelet-magyarországi középdöntőjét Mórahalmon rendezik meg, miuán a szaunamesterek versenyének helyszínére kiírt pályázatot a város nyerte, a 11 szaunával rendelkező Szent Erzsébet Gyógyfürdőnek, valamint a szomszédságában található Colosseum Hotel Wellness és Konferencia Szállodának köszönhetően.

Országos szaunaversenyek helyszíne a Magyarhertelendi Termálfürdő

Közzétéve .

Napjainkra impozáns és kedvelt fürdőhellyé fejlődött, mi több változatos programokat nyújt az egész év során. Négy beltéri medencével, szezonálisan működő 7 kültéri medencével és hatalmas szaunaparkkal rendelkeznek. Wellness szolgáltatásaik számos sora is várja a gyógyulni és a kikapcsolódni vágyókat: így például szaunafelöntések profi szaunamesterekkel, tartásjavító gyógytornával, aquafittnesszel, sóbarlanggal, szoláriummal, masszázzsal és népszerűek a családi programok is.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

ajandekutalvany

Lepje meg barátját, ismerősét, rokonát egy SzaunaSzeánsz® ajándékutalvánnyal!

tovább

MIÉRT?

Miért üljek be egy szauna szeánszra?

avagy mondja már meg valaki miért szeretik annyira a szaunaszeánszokat? :)

tovább

Szauna Szeánsz® Oscar

oscar-logo


Amennyiben kérdés merülne fel a 6. SzaunaSzeánsz® Oscarral kapcsolatban:

Tel.: 06 1 612-20-77

tovább