• 1

Kezelésekről, röviden

A definíciókra klikkelve részletes magyarázatot talál.

Nyirokmasszázs

Nyirokfolyadékok áramlását, sejt közötti térben lerakódott méreganyagok távozását segítjük elő. Olyan akupresszúrás- és reflexpontokat masszírozunk, amelyek szintén fokozzák a nyirokkeringést.

Fülakupunktúra

Célzott kezelésünk: fogyás. A nyugati orvoslás szerint: Három méregtelenítő szervünk (vese, máj, tüdő) pontjait kezelve, a szervezet méregtelenítését támogatjuk. A paraszimpatikus és szimpatikus idegrendszer pontjainak ingerlésével egyensúlyt állítjuk be. A kínai orvoslás szerint: a szervezet yin és yang energiaegyensúlyát állítjuk vissza.

Cellulit masszázs

Cél a narancsbőrtől való megszabadulás! A masszázs során egy technikával speciális zsírcsomókat oldjuk, majd köpöly és gumikefe segítségével a nyirokkeringés irányának megfelelően elvezetjük a "kiszabadult" méreganyagokat.

SzaunaSzeánsz® Kriya

Szaunában vezetett foglalkozás fogyasztó légzés technikával.

Intenzívebb izzadást, intenzívebb méregtelenítést érünk el. A megemelkedett pulzusszámnak köszönhetően, amelyet szinten tartunk fogyás is várható.  A kriya jóga: a légzés és az elme összefonódásában bontakozik ki.
Lenyugtatja a testet, s a meditáció és a légzés által megnyit bennünket a lelkünk felé. A „kri” jelentése „cselekedet”, a „ya” jelentése lélek.

Számítógépes talpvizsgálat, egyedi talpbetét készítése

Várandósság, túlsúly esetén gyakori probléma a láb boltozatainak deformálódása. A láb fájdalmainak és a későbbi szövődmények (ízületi panaszok, derékfájás) elkerülése érdekében a lábboltozatokat célszerű egyénre szabott talpbetéttel alátámasztani, melyet számítógépes talpkép alapján készítünk el.

Dietetikai és személyi edző szaktanácsadás

................

Schüssler kúra

Cellulit kúránkat Schüssler sókkal támogatjuk.

Hogyan működik? A Testünk 60-70 %-a víz, 4%-a ásványi anyag. Az ásványi anyagok az anyagcsere szinte minden fázisában igen fontos szerepet játszanak. Ha kevesebb ásványi anyag kerül a szervezetünkbe, vagy nem megfelelő azok felszívódása, beépülése, akkor megtalálnak minket a betegségek, a szervezetünk méregtelenítő és egyéb funkciói is zavart szenvednek.  Ekkor segíthetnek a Schüssler-sók, amelyek akár egy építésvezető, irányt mutatnak szervezetünknek, mintegy felhívják a figyelmét, hogy az mikor, mit, hova építsen be.

Javallatok
fogyókúrás folyamatokban, cellulit vagyis narancsbőr ellen, méregtelenítési folyamatokban, emésztési zavaroknál, stresszcsökkentésre, betegségmegelőzés vagyis immunerősítés céljából, nyirokáramlás serkentésére, hegesedés, fájdalomcsillapítás, szénanátha, alvászavar esetén, hangulati problémáknál,  egyes betegségek rehabilitációjában,  görcsoldást segítendő


Ellenjavallatok
terhesség, szoptatás, súlyos szívbetegség, súlyos cukorbetegség, magas vérnyomás, súlyos veseelégtelenség, szívkoszorúér meszesedése, daganatos megbetegedés, nagyfokú asztma, pszichiátriai hatáskörbe tartozó betegség, női napok első 1-2 napja, pajzsmirigy túlműködés, fertőző betegségek, műtétek után 6-8 hétig, trombózis, viszérgyulladás, egyéb heveny gyulladás, pacemaker, alkoholos befolyásoltság, lázas állapot, vérzékenység, szemölcs-anyajegy-övsömör-ekcéma-egyéb bőrelváltozás a kezelendő területeken

Share

AJÁNDÉKUTALVÁNY

ajandekutalvany

Lepje meg barátját, ismerősét, rokonát egy SzaunaSzeánsz® ajándékutalvánnyal!

tovább

MIÉRT?

Miért üljek be egy szauna szeánszra?

avagy mondja már meg valaki miért szeretik annyira a szaunaszeánszokat? :)

tovább

Szauna Szeánsz® Oscar

oscar-logo


Amennyiben kérdés merülne fel a 6. SzaunaSzeánsz® Oscarral kapcsolatban:

Tel.: 06 1 612-20-77

tovább