Szaunajegy árváltozás az Aquaworldben


szaunaszeansz

SZAUNASZEÁNSZ® | PROGRAMAJÁNLÓ | SZAUNASZEÁNSZOK® ORSZÁGSZERTE | SZAUNA SZEÁNSZ® OSCAR

szaunaszeansz1

Kedves Látogató!

 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2018. január 3-ától az Aquaworld megváltoztatta a Szaunavilágba történő belépés szabályait. Az új rend szerint a 2.300 Ft-ba kerülő szaunajegy csak 2 órára lesz érvényes. Ezzel párhuzamosan bevezették, hogy a fürdőbelépőjegy külön díj fizetése nélkül tartalmazza a Szaunavilágba történő belépés lehetőségét is. 

Amíg a helyzet nem változik hétköznapi szeánszainkhoz az esti jegyet (3.690 Ft) ajánljuk, amely 18:00 órától 22:00 óráig érvényes. Ehhez alkalmazkodva hétköznap a szeánszaink kezdőidőpontjai is megváltoznak az alábbiak szerint: 17:30, 18:30, 19:15, 20:00, 20:45.

Jelenleg is folynak az egyeztetések, hogy a szeánszok esetleg kedvezőbb feltételekkel legyenek látogathatóak. Amint új információink lesznek értesítést fogunk küldeni.

Aki decemberben vásárolt szauna bérletet az természetesen annak lejáratáig a régi szabályok szerint használhatja a Szaunavilágot.

Ezen kívül szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy a megszokott áron (2.100 Ft belépőjegy + 500 Ft/szeánsz), péntektől vasárnapig a Holiday Beach-en is elérhetőek vagyunk 17:00 órai kezdéssel, Panoráma szaunákkal és kültéri kapcsolattal. Amennyiben érdeklődés lesz rá, csütörtöktől is el fogjuk ott indítani szeánszainkat. A szeánszainkra érkező vendégeknek a parkolás a Holiday Beach Hotel parkolójában ingyenes. Foglalni az oldalunk Holiday Beach menüpontjában lehetséges.

 

Üdvözlettel
Ruszkabányai Gitta
ügyvezető


szaunaszeansz1

SpaDium Oktató és Szolgáltató Kft.
e-mail: | www.szauna-szeansz.hu
Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000735/2014

Kérem gondoljon a környezetre mielőtt úgy döntene, hogy kinyomtatja ezt az e-mailt.
Please consider the environment before printing this e-mail.

Le akar iratkozni hírlevelünkről? Leiratkozás